Elsa Widding: Detta tycker jag om ”klimathotet”

I denna film intervjuar Victor Eriksson den välkände klimatexperten Elsa Widding om dennes bok ”Sunt förnuft om energi och klimat”. 

Här diskuteras bland annat den klimatalarmism som media och politiker driver på både nationellt och internationellt. Diskussionen utgår ifrån de exemplen som Elsa Widding lyfter fram i sin bok. Bland annat så lyfts medias desperata försök till att hitta exempel som stödjer medias narrativ om en pågående klimatkatastrof. 

Widding visar tydligt under intervjun hur dåligt med trovärdiga exempel det finns som stödjer påståendet om en pågående klimat katastrof. Här visas också tydligt hur politiker och makthavare försöker använda klimatet som ett sätt att få ökad kontroll och få igenom skapandet av en ny världsregering.

I boken på sidan 36 säger Widding ”Klimatproblematiken är en viktig pusselbit i ambitionen att så snabbt som möjligt tvinga fram en globalistisk struktur där nationsgränser suddas ut och där ambitionen är en världsregering”.

I intervjun nämner också Widding vilka 7 olika typer av människor som finns avseende inställning till klimatet och dess hot mot mänskligheten. Bland annat nämner hon vad klimatextremister, klimatalarmister och klimatidealister är.

Denna intervju är mycket viktig för att förstå hur finanseliten använder klimatet som ett viktigt medel av flera för att försöka öka sin makt i världen.

Köp Elsa Widdings bok ”Sunt förnuft om energi och klimat” i Frihetsnytt webbutik. Tryck HÄR för att köpa boken.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. På 1970 talet skulle bensinen ta slut. Vi fick ransonering .
    Expressen hade ideligen bilder på döda träd som påstods dödats av avgaser från bilar.
    Bonnier är totalt samvetslösa .Dom lurar i folk allt möjligt strunt och säljer lösnummer.
    Bonniers kapital måste dras in till statskassan.
    Det går ingen nöd på klanen Bonnier. Israel tar emot med stora famnen.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter