Emilia Ögells frihetsanda lyser upp politikerscenen

Moderator på sensommarens Bok- & Mediemässa

Med ingen tidigare erfarenhet av aktivism tändes en inre eld när Emilia deltog på sin första manifestation i Stockholm för sanning och yttrandefrihet. Med stor inspiration och motivation tog hon sig tillbaka hem till Malmö där arbetet för att samordna och leda egna demonstrationer tog fart. Detta ihop med andra inom frihetsaktivismen har lett till flertalet demonstrationer i Malmö och Stockholm med huvudbudskap som ”sanning och frihet”, ”rör inte vår grundlag” och ”tala om det”.

”Man måste inte hålla med alla men att lyssna och försöka finna förståelse för varandra är så viktigt i en fungerande demokrati. Om man känner som jag så rekommenderar jag att man köper en biljett och deltar på Mässan där man kommer få träffa hundratals människor som tycker att just demokrati och yttrandefrihet är en av de viktigaste frågorna i dagens samhälle”, säger Emilia.

Boka din plats på Sveriges största event för yttrandefrihet och demokrati här:  
Köp biljett – Svenska Bok- & Mediemässan 20 augusti (SvenskaBokmässan.se)

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
00:09:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter