En visselblåsare på högsta nivå avslöjar FN

I filmen ”hemligheten om FN” går en mycket högt uppsatt person, Calin Georgescu, som arbetat inom FN i 18 år ut och avslöjar FN:s mörka hemligheter. Han är expert på området hållbar utveckling och var VD för FN inom detta område. Dessförinnan var han ordförande i Europa för Romklubben(1). I filmen avslöjas vilka som styr FN och deras verkliga planer.
Reiner Fuellmich. Skärmavbild: Rumble/ stopworldcontrol
Reiner Fuellmich. Skärmavbild: Rumble/ stopworldcontrol

I filmen blir Calin Georgescu intervjuad av Reiner Fuellmich, en tysk advokat som spelade en viktig roll i Volkswagen-utsläppsskandalen och framgångsrikt stämde Deutsche Bank.

Egentliga syftet är att skapa en världsregering

I denna unika intervju med visselblåsaren Georgescu får man veta att det egentliga syftet med FN är att bli den nya världsregeringen. De som står bakom filmen är ICIC (International Crimes Investigative Committee).

I filmen tar Georgescu upp den extrema korruptionen som pågår i FN samt gör det häpnadsväckande avslöjandet att FN är kontrollerad av samma kriminella oligarker som skapat WEF. Han säger att de påverkar och styr omröstningar i FN för att berika sig själva och förslava mänskligheten.

Calin Georgescu. Skärmavbild: Rumble/ stopworldcontrol
Calin Georgescu. Skärmavbild: Rumble/ stopworldcontrol

I filmen berättar Georgescu hur han, genom att jobba i FN, fick en bild av hur systemet verkligen fungerar. Bilden av FN som ett fredsprojekt (vilket var dess syfte när organisationen startade 1945) stämmer inte överens med vad Georgescu såg.

Han trodde FN var en fantastisk institution

Han säger vidare att ”Jag var absolut säker på att FN var en fantastisk institution som kunde hjälpa människor till ett bra liv i harmoni med naturen”. Han berättar hur han reste runt i världen och träffade viktiga personer på hög nivå för att koordinera andra länder för att anpassa dem efter Agenda 21 så att de skulle leva i harmoni med naturen.

Ju mer hans arbete fortgick inom FN med en hållbar utveckling för världen, ju mer insåg han att allt var en bluff. Han såg att verkligheten inte stämde överens med det som påstods inom FN. Han insåg att allt bara var en lögn och att naturen kan ge oss allt det vi behöver och det stora problemet är en liten elits girighet. Han kallar dem kriminella oligarker.

Han menar att FN är en plattform för dessa oligarker. Han hävdar att oligarkerna är samma människor som styr World Economic Forum (WEF). Han säger att de till 100 procent styr FN och att FN:s agenda för 2030 är den agenda som WEF har tagit fram.

Agenda 21 är bara vackra målsättningar för att dölja deras verkliga planer

I agendan listas vackra målsättningar såsom: ingen fattigdom, ingen svält, bra utbildningsväsende, god hälsa för alla, kvalité på utbildningen, rent vatten, jämlikhet mellan könen och flera andra målsättningar. Han menar på att allt detta bara är en fasad för något helt annat.

De 17 olika områden där FN, tillsammans med WEF, försöker driva igenom sin agenda. Skärmavbild: Rumble/ stopworldcontrol
De 17 olika områden där FN, tillsammans med WEF, försöker driva igenom sin agenda. Skärmavbild: Rumble/ stopworldcontrol

Han säger vidare att FN utåt sett säger sig verka för fred men i själva verket talas det aldrig om det i FN. Istället verkar och talar de indirekt för krig. De är väldigt manipulativa, säger Georgescu. Precis på samma sätt som de pratar om hållbar utveckling, men i verkligheten vill ha ökad konsumtionen för att tjäna mer pengar.

Han menar vidare att oligarkerna i WEF kontrollerar naturresurserna i världen samt kontrollerar Europas olika ledare. Han menar att de olika ländernas ledare bara är WEF-anställda och att de är köpta för pengar och fina förmåner. De kontrollerar alla ministrar, presidenter och ledande personer i Europa. WEF utbildar till och med framtidens ledare, som de säger själva. Europas ledare jobbar inte för sina folk utan för oligarkerna, säger han.

Vem styr egentligen FN? Skärmavbild: Rumble/ stopworldcontrol
Vem styr egentligen FN? Skärmavbild: Rumble/ stopworldcontrol

Du måste vara 100 % politiskt korrekt för att kunna komma in i dessa organisationer

Ledarna inom FN och och andra NGO:er(2) väljs inte av folket utan indirekt av WEF. De kontrollerar alla dessa människor genom höga löner och förmåner såsom fria resor och gratis mat. De skapar en känsla av att du tillhör en elit och du får känna dig speciell. I verkligheten säljer du din själ.

Dessa människor är för transhumanismen(3) och påskyndar utvecklingen i den riktningen. Framför allt med hjälp av mobilen som gör att vi inte är med varandra fysiskt längre utan blir frånkopplade från livet. Man kan säga att vi är inne i en för-transhumanistisk tid. De vill inte att vi ska vara harmoniska utan de vill att vi ska vara socialt isolerade från andra.

Han menar att instängningen av folk i samband med coronakampanjen var kriminellt och att man på det sättet såg till att barnen blev sittande framför sina mobiler och datorer hela sin vakna tid. Mobilen och datorn blev en drog. Man kan inte längre nå hjärtat hos människor, för de befinner sig mentalt på sociala medier.

Han menar att de använder rädsla som ett sätt att kontrollera oss, att få oss att gå i en viss riktning. Det är därför man skapar coronakampanjer, säger att det sker en förändring klimatet i form av en global uppvärmning och så vidare. De vill inte ha självständiga människor, de vill ha får inte lejon.

Avslutningsvis menar han att vi har otroliga möjligheter att påverka denna utveckling just nu, då vi befinner oss i en tid då det stora uppvaknandet kan ske.

https://youtu.be/MRqwU2ta4Qc

Filmen skänker hopp

Frihetsnytt har talat med Tobbe Larsson som tittat på filmen för att ställa några frågor kring filmen. Där får ni veta vad filmen handlar om men även varför filmen är så viktig att titta på. Tobbe tar även upp varför filmen och dess budskap är trovärdigt och vad du kan göra för att stoppa denna utveckling.

En sak som skiljer filmen från andra filmer är att den tar upp mobilens roll i varför vi påskyndar utvecklingen för mer transhumanism. Avslutningsvis så ger filmen massor av hopp då man tar upp den mest hoppingivande faktor som hänt i modern tid och dessutom får du svar på varför just denna tid kan vara den tiden då människan vaknar upp.

(1) Romklubben engagerar sig i internationella politiska frågor och startades av David Rockefeller 1968.
(2) NGO - Non-governmental organisation, icke-statlig organisation
(3) Tron att människan bara kan nå sin fulla potential med hjälp av den nya tekniken, genom att foga samman människor och maskiner.
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter