FILM: Reportage – Gömda kulturskatter i Gamla stan

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Frihetsnytts chefredaktör Victor Eriksson genomförde en rundvandring i Gamla stan och pekade ut viktiga guldkorn av svensk kultur och historia. Var låg slottet Tre kronor? Var mördades Axel von Fersen? Vilken krog är mest värd ett besök? Detta och mycket mer får ni uppleva!
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

5 KOMMENTARER

  1. Väldigt trevlig och upplysande rundvandring! Måste erkänna att jag har en hel del kunskapsluckor när det gäller historia, tyvärr. Så det blir extra tacksamt och givande att få ta del av den här typen av reportage. Har inte besökt varken Sjätte Tunnan eller Aifur, men det kommer jag definitivt att göra nästa gång jag är i Stockholm. När det kommer till arkitektur är jag särskilt svag för Jugend (Stile floreale) och nationalromantisk stil, så om det finns några sådana tidstypiska byggnader hade det varit kul att få se. Någon pittoresk skärgårdsbebyggelse och lite historia kring detta hade också varit fint att få ta del av framåt våren. Tack Victor och Frihetsnytt!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter