Jonas Nilsson: Så här kan DU rädda en del av Sverige

Scen 4 på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober tog upp de utsattas situation och kulturen. En av de som framförde ett tal på scen 4 var Jonas Nilsson.

Jonas Nilsson presenterade en ny satsning som han har gjort för att kartlägga problemen i Sydafrika, men denna gång handlade det om hur vita den vita befolkningen i Sydafrika har börjat lösa problemen. Nilsson sa att utvecklingen i Sverige liknar utveckligen Sydafrika och att vi har mycket att lära oss av deras extremt utsatta situation.

Köp Jonas Nilssons bok här.

Jonas Nilsson är författare och dokumentärfilmare och har släppt flera uppmärksammade kritiska granskningar av det könlösa samhället, globalism och förtrycket av boer i Sydafrika. Han är drivande bakom satsningarna Palaestra Media och Boer Project. På Svenska Bok- & Mediemässan den 5 mars 2022 hade Nilsson premiärvisning av sin nya dokumentärfilm “Makthavarna du aldrig valde”. Dokumentären sågs totalt av uppemot en halv miljon människor.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter