Jonas Nilsson: Vi vet att den globalistiska linjen kommer fortsätta

– oavsett vad valresultatet visar

Dokumentärfilmaren och grundaren av Palaestra Media höll tal på Svenska Bok- & Mediemässan i Stockholm i augusti. Han talade om vikten av det fria samtalet och vägen att tillsammans hitta lösningar på de problem vi står inför, som mässan erbjuder en plattform till. Jonas berättade också om sitt kommande filmprojekt.

Jonas har bland annat gjort dokumentärfilmen ”Makthavarna du aldrig valde”, som hade premiär på den förra mässan i mars. ”Den belyser just det som denna mässa personifierar något som dessa makthavare inte vill ha, nämligen yttrandefrihet”, berättar Jonas.

– Olika livsåskådningar, ideologiska hemmiljöer och grupperingar kan komma samman och samtala om problemen i samhället här på mässan. Makthavarna avskyr denna form av yttrandefrihet. Det finns inget makthavarna hellre vill än att vi ska bråka om perifera frågor, för då ser vi aldrig det skuggmonster som påverkar samhället i en sådan oerhört negativ utsträckning. Med det öppna och fria samtalet kan vi kanalisera och analysera de fundamentala problemen som kommer i svallvågorna av globalisterna och storfinansen, säger han.

Jonas kommande filmprojekt – Tro-serien – uppföljaren till Makthavarna du aldrig valde, handlar om dagens problematik med ett etablissemang som alltmer politiserar den svenska kyrkan och infiltrerar utbildningen av kristendomen i svenska skolor, och om hur globalisterna befäster makten genom berättelsen – narrativstyrningen – och som går under namnet ”massformation psychosis”.

– För att upprätthålla det kollektiva vansinnet är ett knep att isolera människor, som vi såg särskilt tydligt under pandemiåren. Vi behöver få en utökad förståelse för hur grupp-psykologin fungerar och vilka skadeverkningar det kan få på ett samhälle när illasinnade människor är i kontroll över medienarrativet och sätter sig på ett mandat att äga berättelsen som ska förmedlas ut till folket.

Se hela talet här!

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter