Känd rappare berättar om motståndet mot vaccinkrav

Allt fler kända personer träder fram och berättar om det uttalade motståndet mot försöken att tvinga på folket det osäkra vaccinet mot covid. Nu intervjuas en av världens största rappare av Tucker Carlson om hur han vägrade att underkasta sig.

Den amerikanske rapparen Ice Cube har den senaste inte varit mest omtalad för sin musik, utan för att han vägrade att underkasta sig kraven på att ta det osäkra och otestade vaccinet mot covid. Detta har stått honom dyrt, han har förlorat kontrakt och mycket pengar för att han stod på sig. Men han har trots det aldrig backat, utan hållit fast vid principen att inte låta någon kontrollera honom.

Detta framkommer i en intervju som den frispråkige och otroligt populäre programledaren Tucker Carlson gjort med honom. Där berättar han om beslutet att inte ta vaccinet och hur han ser på att politiker och opinionsbildare försökte tvinga folk att ta det.

Men det är inte deras beslut. Det blir inga konsekvenser om de har fel. Men jag får ta alla konsekvenser om de har fel, säger Ice Cube.

– Jag ville vara ett exempel för mina barn. Se till att de inte tog det heller. Jag var villig att stå fast vid min övertygelse, fortsätter han och berättar att han står fast vid detta, även fast det kostat honom flera miljoner dollar.

Hjälpte Trump

Ice Cube är en av de svarta rap-artister som den senaste tiden öppet tagit ställning mot det politiskt korrekta etablissemanget i USA. Under presidentvalskampanjen hjälpte han Donald Trump för att få svarta att rösta, rapporterar Daily Mail. Han hade kontaktat både Demokraterna och Republikanerna, där Demokraterna gav honom kalla handen medan Republikanerna, under Trump, gärna tog emot hans hjälp.

Under hösten kunde Frihetsnytt även rapportera att den frispråkige och kontroversielle rapparen Kanye West, tillsammans med reggaeartisten Bob Marleys barnbarn, Selah Marley, framträtt på en modevisning med tröjor där det stod ”White lives matter” (sv. ”Vita liv har ett värde”).

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

 1. Tänk att texten ” WHITE LIVES MATTER ” anses kontroversiellt !!!!!!!!!!!!!
  Vi får inte ens värna våra liv.
  Så djupt har samhället sjunkit .

  Vita liv verkar inte heller betyda något för makthavare i krisen Ryssland-Ukraina.

  Läste att i Ryssland har lagar mot ” förintelseförnekande ” och ” etnisk nationalism” —det visste jag inte.

  Sedan må jag tycka det är lite osmakligt att kommunistsymbolerna finns lite här och där…..uppe vid frisen på offentliga byggnader osv.osv…
  Jag trodde nog att man städat bort Lenin & Stalin och deras symboler.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter