Minnesmanifestation i Göteborg den 10 december

Den 10 december kommer minnesmanifestationer att äga rum runtom i Sverige och flera andra länder. Man kommer att uppmärksamma de 17 miljoner människor som har dött efter att ha tagit sprutan med covid-vaccinet. Frihetsnytt har talat med arrangören av manifestationen i Göteborg.

Frihetsnytt rapporterade under fredagen om de minnesmanifestationer som kommer att äga rum på flera håll i Sverige, samt i Norge, Finland och Tyskland. Det är kampanjen Nobel Prize Protest som anordnar minnesmanifestationerna, för att uppmärksamma de som har dött av covidvaccinet. Det är även en protest mot att Nobelpriset i medicin delas ut till de som tagit fram mRNA-tekniken, som utgör grunden för vaccinet.

Vi intervjuade en av initiativtagarna bakom kampanjen, Partiet MoD:s ordförande Andreas Sidkvist, som ansvarar för manifestationen i Stockholm.

Begravningsprocession i Göteborg

Nu har Frihetsnytt även intervjuat Dick Jonefelt, som ansvarar för manifestationen i Göteborg. Mer information om evenemanget finns på dess Facebook-event.

Fokus är att hedra de 17 miljoner människor som har fått sätta livet till på grund av den här bedrägliga sprutan. Uppgifterna kommer från en visselblåsare från Nya Zeelands vaccinationsprogram, berättar Jonefelt för Frihetsnytt.

Det kommer att vara en samling på Gustav Adolfs torg klockan 16:00. Sen kommer vi att gå i en begravningsprocession mot Stora Teatern, där en ljudanläggning kommer att stå uppställd för tal och en begravningsceremoni. Där ska jag hålla en improviserad gudstjänst och under en av psalmerna vill jag att folk har med sig en blomma och lägger den på kistan, som vi kommer att bära från Gustav Adolfs torg.

Om det finns deltagare med anhöriga, vänner eller bekanta som har drabbats av sprutan, så hoppas jag att de har med sig ett kort som de kan ställa på kistan.

Vi kommer inte att ha något annat fokus än offren för sprutan och manifestationen kommer inte att ha några andra inslag. Det är för att inte budskapet ska spreta alltför mycket.

En artikel kommer att publiceras under söndagen med tid och plats för manifestationerna i Sverige.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. För att inte skrämma vettet ur läsare som tagit vaccin kan jag nämna att min kusin 76 år tagit alla 7 sprutor som erbjöds i Blekinge + även mot säsonginfluensa. Han har KOL och vågade inte riskera Covid…

    Jag ser i artikeln att 17 milj dött -👻–men jag ville bara trösta den som tagit vaccinet att det är inte alls säkert att du dör av vaccinet.

    Är du 75+ , skör , inga planer på barn , osv…så ville jag bara lugna dig med att flera ( 7 st) jag känner har inte fått några biverkningar alls.
    Så lyssna på ditt inre sinne och gör som du känner. 💖

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter