MISSA INTE! Christian Petersons version av medias påståenden

Journalisten Christian Peterson har den senaste tiden fått stor uppmärksamhet för sin roll i att stämma näthatare på yttersta vänsterkanten, samt för sin roll med att granska extremvänstern. I en exklusiv intervju med Frihetsnytt kommenterar han det som skrivs i media, både om projektet Förtalsombudsmannen och om honom personligen.

Sedan rättegången i Stockholms tingsrätt, där AFA-veteranen Mathias Wåg blivit stämd för förtal, har det återkommande varit mycket skriverier om projektet Förtalsombudsmannen, som hjälper drabbade att stämma vänsterextrema näthatare som förtalat dem, och journalisten Christian Peterson, vilket Frihetsnytt har rapporterat om.

I synnerhet Christian Peterson anklagas för att missbruka rättsväsendet för att skrämma meningsmotståndare till tystnad, ett påstående som han tillbakavisar. Att stämma och polisanmäla oliktänkande är redan något som politiskt korrekta aktörer som Juridikfronten och Näthatsgranskaren sysslat med under lång tid, utan att etablissemanget brytt sig.

I denna intervju med Frihetsnytt berättar Peterson själv om de påståenden som sprids om honom och bemöter dessa.

Se hela intervjun ovan!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter