Pär Ström: Därför är feminismen värdelös

Scen 4 på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober tog upp de utsattas situation och kulturen. En av de som framförde ett tal på scen 4 var Pär Ström.

Pär Ström höll inledningstalet på scen 4. Hans tal handlade om varför feminismen är värdelös och direkt farlig för samhället. Ström pratade bland annat om varför kvinnor och män är olika och hur det uttrycker sig i dagens samhälle.

Pär Ström är i grunden civilingenjör med inriktning teknisk fysik men har gjort sig ett namn genom att vara svensk debattör, författare och föreläsare. 2007 belönades han med Advokatsamfundets journalistpris för sitt arbete. Ström har framförallt dykt ner i två frågor. Den ena om den digitala övervakningen av medborgarna, ett ämne han skrivit flera böcker i. Den andra frågan är feminism och jämställdhet, ett ämne han 2007 skrev boken Mansförtryck och kvinnovälde i. Idag driver Ström Youtubekanalen ”Nu fan räcker det”, en kanal med över 16100 följare.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter