Roger Richthoff – ”Ett lågintensivt inbördeskrig”

I denna videokrönika går den tidigare sverigedemokratiske riksdagsledamoten Roger Richthoff igenom den allvarliga situationen som Sverige befinner sig i, med fokus på det brottsbekämpande området. Han målar dock inte endast upp en dyster bild, utan går även igenom hur situationen kan lösas.

Vi befinner oss i ett låginstensivt inbördeskrig.

Detta är den dystra verklighet som Sverige befinner sig i, konstaterar Roger Richthoff, tidigare riksdagsledamot för Sverigedemokraterna (SD) samt före detta ledamot i Försvarsutskottet. Orsaken är den ökande brottsligheten, som i stor utsträckning kan kopplas till den okontrollerade massinvandringen.

Men det finns sätt att komma åt detta. Begå brott som asylsökande: utvisas direkt. Begår man ett brott, vilket som helst under en 10 år lång prövoperiod: utvisas direkt.

Det ska även bli en betydligt hårdare tillvaro i fängelset, som idag betraktas som ett slags vilohem, så personer (oavsett medborgarskap och bakgrund) vet att det blir kännbara konsekvenser om man begår brott.

Detta är några av de lösningar och åtgärder som föreslås.

Se hela krönikan och Rogers resonemang i videon ovan!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Klientelet i Svenska fängelser är inte möjliga att ” rehabilitera” det heter ju Kriminal-”vård ” .
    Utlänningarna måste ut….till vilket pris som helst.
    Vi behöver plats för dom ledande inom sossemaffian. Svenska domstolar ser ju allvarligt på ekonomiskt fiffel.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter