Så arbetar bankerna och så motarbetar vi dem

Den karismatiske och folklige brittiske politikern Nigel Farage har varit för framgångsrik i sitt motstånd mot finanselitens agenda, med överstatlighet och ökad kontroll. Nu har bankerna inlett vad som verkar vara en gemensam attack mot honom. Farage är dock inte en person som låter sig köras över. I denna intervju beskriver bankveteranen Anders Andersson hur bankerna går tillväga för att tysta politiskt oliktänkande, men framförallt hur man kan bekämpa deras makt.

Att stänga av politiskt oliktänkande från möjligheterna att använda sins bankkonton är en av de främsta metoder som den politiska och finansiella makten använder just nu när de vill försöka tysta folk. Detta har blivit väldigt tydligt när den populäre brittiske politikern Nigel Farage helt plötsligt fick sitt bankkonto avstängt och nekades att skaffa ett nytt, vilket Frihetsnytt skrev om tidigare under torsdagskvällen.

En annan person som har blivit drabbad av detta är Anders Andersson, som tidigare jobbat som utvecklingschef på Swedbank och portfolio manager på Nordea. Han blev själv avstängd från sina konton hos de tidigare arbetsgivarna när han inledde det kraftfullaste sättet att motverka bankväldet som är möjligt: Han var med om att starta en ny bank som skulle stå fri från de stora bankernas makt.

I intervjun med Frihetsnytt berättar Andersson hur bankerna gör när de stänger av folks konton, hur de motiverar detta, kopplingen mellan politiker och bankväldet, samt framförallt hur man på bästa sätt som individ gör för att kringgå detta.

Se hela intervjun ovan!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter