Ska vi göra knark lagligt?

Knark är en fråga som jämt och ständigt dyker in i debatten. Vissa anser att det är djävulens påfund, medan andra ser det som naturens medicin. Har knark en plats i det moderna samhället?

De senaste åren har det skett en kraftig attitydförändring hos framförallt ungdomar kring inställningen till knark. Framförallt har det varit inställningen till drogen marijuana som har lett till den stora attitydförändringen. Marijuanan ses av många som en ofarlig drog – ja rent av som en medicin.

Det har de senaste åren höjts röster framförallt från liberala krafter att göra knark tillåtet i större utsträckning.

I denna heta debatt mellan Åsa Westerberg som propagerar för en mer tillåtande syn på knark och Tobbe Larsson som propagerar för ett totalt förbud får ni följa deras spännande argument.


Glöm inte att kolla in Frihetsnytt webbutik där vi säljer böcker av flera framstående författare och opinionsbildare.

Tryck på länken HÄR för att komma till webbutiken.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Nu var Tobbe riktigt engagerad !!!
    Det finns en massa filmer på YT om hur det ser ut i amerikanska städer….folk som ligger mitt på trottoaren som döda, tältläger ,folk som fastnar i märkliga ställningar , fullt av rent mänskliga vrak. Även efter en avgiftning är nog deras hjärnor utslagna.
    Otroligt !!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter