Swexitkoalitionen – för dig som är EU-kritisk

I denna intervju talar vi med ordföranden för Swexitkoalitionen Ulf Ström bland annat om hur EU verkligen fungerar, hur du som är EU-kritisk har chansen nästa år att påverka genom EU-valet och vilka kostnader som är förenat med medlemskapet i unionen.
Korrigering av uppgift i intervjun:
Det angavs att socialdemokraternas 5 (av 705) mandat motsvarar 0,7 promille. Korrekt siffra ska vara 0.7 procent (eller 7 promille). 

Ulf Ström, som till vardags är sjökapten, startade för drygt två år sedan Sweixtkoalitionen som är ett enfrågeparti med en folkomröstning om EU-medlemskapet som sitt absoluta fokus. Ulf berättar i denna intervju om hur EU-medlemskapet som vi svenskar röstade om 1994 har utkristalliserats till något helt annat än vad många av oss trodde då.

Han berättar om de enorma kostnader, och det lilla vi får i gengäld, som drabbar vårt kära Sverige, samt att politiker, som bland annat Stefan Löfven, har gjort allt de kan för att mörka de faktiska summorna vi får stå för när det gäller stödpaketet till följd av den så kallade pandemin.

Dessutom finns det inte längre något parti i riksdagen som driver frågan om att lämna den kostsamma och överstatliga unionen.

Du har en chans att påverka!

Men den 9 juni nästa år är det val till EU-parlamentet och då har du en chans att påverka i frågan. Då väljer vi vilka politiska partier och ledamöter som ska vara med och fatta besluten i parlamentet och där finns en chans att rösta på Swexitkoalitionen.

Under tiden kan du få mer information om partiet och hur du går till väga för att bli medlem om du klickar på länken här nedan. Medlemskapet är gratis, men självklart behövs pengar för att driva verksamheten, så gåvor uppskattas och redovisas i detalj på partiets hemsida. Det är inte alla partier som kan skryta med det.

Se även länk till Ulfs egen hemsida med bilder och filmklipp från hans många expeditioner och äventyr jorden runt, bland annat i egenskap av sjökapten.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter