”Ta tillbaka våra gränser”

Ett nytt initiativ har startats i USA med syftet att ta tillbaka landets gränser. Gruppen började sina aktioner under gårdagen och kommer att fortsätta under hela veckan.

Hela västvärlden översköljs just nu av frihetsinitiativ. I Europa har det ena landet efter det andra fått se sina bönder gå ut på gatorna för att protestera mot sina regeringar som man menar medvetet försöker förstöra för bönderna.

Frihetsnytt har bland annat rapporterat om de historiskt stora bondeprotesterna i Tyskland men även nu senast i Frankrike där man bland annat lyckats få premiärministern att gå med på en del av kraven man framfört.

USA tänker inte vara sämre

USA har också problem med hårda regleringar av bönderna men problemet med att deras gränser i princip står öppna är ännu större. Varje dag väller det in illegala invandare vilket väckt mycket starka reaktioner över hela landet.

I brist på politiskt agerande har nu vanliga människor bestämt sig för att agera. Ett projekt som kallas ”TakeOurBorderBack” (Ta tillbaka våra gränser) har startats upp med det uttalade syftet att uppmärksamma problemet med att gränserna står öppna och tvinga politikerna att agera.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter