Tobbe Larsson: Globalisternas strategi

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Globalisternas strategi och ”Art of War” av Sun Tzu

Den 2 500 år gamla texten ”Art of War” är än idag högst aktuell med sina beskrivningar av de mest effektiva strategierna för att känna och besegra sin motståndare.

Jag beskriver i denna föreläsning de strategier som globalisterna använder sig av, utifrån boken ”Art of War”, som man kan kalla en handbok i krigskonst. ”Art of War” skrevs av den kinesiske generalen Sun Tzu för cirka 2 500 år sedan. Trots att så många sekler passerat sedan Sun Tzu nedtecknade sina teser och strategier anses den fortfarande högst aktuell och användbar än i våra dagar. Många militära experter anser att boken presenterar den mest djupgående analysen av krigets konst någonsin.

Föreläsningen hölls för ett antal år sedan och har redan publicerats på internet men ämnet och metoderna som globalisterna använder är tidlösa. Därav väljer jag att åter lyfta fram filmen. Inför denna föreläsning studerade jag boken noggrant.


I föreläsningen får du kunskap om hur lite de grundläggande hörnstenarna i vårt samhälle egentligen förändras över tid. Jag kommer visa er de paralleller med Sun Tzus samhälle, som vi kan se idag genom de globalistiska, destruktiva och oppressiva krafter som råder.

Några mycket aktuella exempel är förlöjligandet av motståndarens kultur och traditioner, splittring av fienden och se till att den begår brott för att sedan bli dömd av sina egna. Känns det igen?

The greatest victory is that which requires no battle

Sun Tzu

Jag menar att mycket av det framgångsrika lågintensiva krig som bedrivits av svenskfientliga aktörer bygger på den strategi som Sun Tzu tog fram för 2500 år sedan och utan kännedom om denna strategi, kommer det bli svårt att stoppa de globalistiska krafterna.

Vi som vill vända utvecklingen och hindra globalisternas destruktiva och odemokratiska framfart, vi har bara att sätta oss ner och lära oss om de strategier vi gemensamt ska besegra, allt enligt devisen ”Lär känna din fiende”.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter