Tommy Ulmnäs: Dags att åtala politiker

Uppdaterad 10:51 med kontaktuppgifter
Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Nu är det bråttom att inrätta en författningsdomstol så att vi kan åtala alla politiker som inte arbetar för svenska skattebetalare och som skänker miljarder av svenska skattemedel till andra länder, samt skriver lagar som riktar sig mot laglydiga och arbetsamma medborgare som vågar yttra sig i vårt land! Samma politiker låter sig styras av en av de mest extrema kommunistorganisationer som finns i Sverige, EXPO, som indirekt stöder AFA, en organisation som förordar våld mot oliktänkande!

Jag har i 50 års tid frågat mig vilka våra politiker arbetar åt och för. Jag kan inte förstå det som anförs om att Sveriges riksdag är folkets främsta företrädare. Det är en omöjlighet att så är fallet.

Befolkningsutbytet

Om det vore rätt så har man inskrivit i våra grundlagar att svenska politiker ska lägga ner all sin kraft på att verka för ett befolkningsutbyte i Sverige. Svenskarna som folkslag ska bytas ut mot muslimer från olika kontinenter. Detta landsförräderi mot Sverige och dess befolkning har pågått nu i många decennier och tycks få fortsätta.

Vidare har man i logikens namn också i Sveriges grundlagar inskrivit att våra politiker ska skänka enorma summor pengar av svenska folkets skattemedel till såväl krigförande stater som diktaturer världen över.

Det senaste exemplet är bidrag från Sverige på 270 miljoner kronor årligen till Irak, ett av världens rikaste länder med stora oljeresurser som skeppas ut dagligen från landet till andra länder.

Miljarder till kommunism

Kommunistdiktaturer har i decennier mottagit miljarder i bidrag till påhittade välgörande ändamål. Kända sosseprofiler har blivit mottagna som kejsare då de anlänt till dessa diktaturers flygplatser och på den utrullade röda mattan fått mottaga de utkommenderade fattiga folkets hyllningar.

Sverige befinner sig nu i en mycket allvarlig situation med kommunister som sitter på inflytelserika positioner i vår riksdag, våra departement och regionalt såväl som lokalt i beslutsfunktioner.

En diktatur byggs upp

Jag har i årtionden hävdat att vi i Sverige har haft en massmediadiktatur! Detta har vi en stor mängd bevis för. Det som nu sker är att kommunister som infiltrerat våra viktigaste funktioner som exempelvis polisen, försvaret och skolsystemet nu accelererar sina angrepp.

Dessa riktas mot alla svenskar som vill stoppa såväl vänsterextremister som subversiva vänsterkrafters arbete med att införa en total kommunistisk diktatur i Sverige.

Detta görs med hjälp av åsiktsregistrering av medborgarna genom nya lagar som förbjuder snart sagt allt ifrågasättande av vad våra folkvalda och myndighetspersoner gör.

Precis alla incitament som är klassiska för en total diktatur håller nu med rasande fart att ” i lönndom” införas i Sverige. Folket har inte en aning om vad som pågår.

Kommunister styr

De verkliga orosmomenten, de vänsterextremas ageranden i alla former, nämns inte alls i alla rapporter om Sveriges utsatta situation. Vilket är förståeligt då alla utredningar som ska bevisa vilka hot som föreligger mot Sverige tas fram av kommunister på alla nivåer i svensk statsförvaltning.

Det mest anmärkningsvärda är att då vi nu har en borgerlig regering med stöd av SD läggs det fram ett förslag om en lag som sägs vara beställd av Säpo, som i och för sig varit styrd av kommunister sedan länge, och som ska ge Säpo fullständigt fria händer att sätta igång en ren förföljelse av de som av dem anses vara oliktänkande medborgare och som då utgör ett hot mot Sverige.

Hur är det ställt med grundlagen?

I Sverige talas det nu dagligen om vikten av att försvara vår grundlagsskyddade yttrandefrihet, bland annat mot bakgrund av koranbränningarna i vårt land. Inte ens då dessa ageranden bokstavligt talat hotar vårt lands säkerhet sägs det att vi inte under några som helst omständigheter kan göra avkall på vad denna grundlag stipulerar.

Men om svenska medborgare säger vad de tycker om den ”kommuniststyrda” regim vi har haft i Sverige under hela efterkrigstiden så är detta utnyttjande av varje svensk medborgares grundlagsskyddade rättighet ett så allvarligt brott att kommunister på alla nivåer inom svensk statsförvaltning nu arbetar febrilt för att skapa lagar som strider mot våra grundlagar för att alla vänsterpolitiker ska kunna fortsätta med sin subversiva verksamhet på alla områden.

Att en absolut hörnsten för våra grundlagar säger att ingen lag kan stiftas som strider mot våra grundlagar, kan bevisligen de tongivande kommunisterna inom alla statsförvaltningar fullständigt strunta i!

Ingen tycks inse vad som sker och ingen tycks förstå innebörden av vad som sker! Sverige befinner sig således i det mest allvarliga inrikespolitiska skede som någonsin under modern tid har förekommit!

Politiker som aldrig arbetar för de som valt dem! Ämbetsmän som är fullblodskommunister och som med stöd av det borttagna tjänstemannaansvaret kan hitta på vad som helst som trasar sönder vårt land i alla avseenden inifrån!

Orwell 2023

George Orwell var långt före sin tid med skeenden 1984, men nu är vi där i full skala! Det som i var mans sinne är sant är i den politiska och kommunistiska maktelitens värld lögn. Allt som var man kan se och uppleva finns inte! Sunt förnuft har ersatts av fullblodsidioti och galenskapen är total bland de som styr oss!

Det sägs att det föreligger ett samhällskontrakt mellan politikerna och de svenska medborgarna. Med andra ord det finns ett avtal mellan makteliten och folket i vårt land.

När nu den kommunistiska makteliten, trots att vi har en borgerlig regering, kan driva igenom lagar som i varje hänseende går rakt emot folket, det vill säga ensidigt bryta mot varje stavelse i våra grundlagar och det samhällskontrakt som påstås gälla, då har medborgarna full rätt att också bryta mot detta avtal.

Detta har vi fått bekräftat på en mängd sätt den senaste tiden. MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) har i klartext meddelat att medborgarna får klara sig själva om det blir kristider i Sverige.

Vi är där nu! När våra makthavare öppet skapar lagar som ska ta ifrån medborgarna deras grundlagsbefästa rättigheter på grund av påhittade faror från den egna befolkningen då har varje medborgare skyldighet att i första hand skydda sig själv och sin familj!

Vilket hot fokuserar Säpo på?

Finns det ingen i vår riksdag och i statsförvaltningen som kan inse den verkliga faran i att trovärdigheten mot politiker och ämbetsmän nu är helt försvunnen i folkets ögon?

Om någon till äventyrs läser historien, ett ämne som tycks vara borttaget i skolundervisningen, så kommer vederbörande att se att det som nu sker är det säkraste tecknet på att något riktigt allvarligt kommer att hända Sverige!

Muslimer som tar till vapen i Sverige! Kommunister som triggar medborgarna till revolt!

SÄPO borde ha fullt upp att göra med att stävja vad kommunister och muslimer på alla nivåer håller på med i vårt land. Detta istället för att rikta all sin kraft på att trasa sönder tillvaron för de svenskar som arbetar dygnet runt med att försöka rädda Sverige som en fri nation och som en riktig demokrati!

Sätt igång med att ta fram en författningsdomstol så att de värsta avarterna av svensk statsförvaltning kan tas bort och att åtal kan väckas mot alla subversiva kommunister och muslimer i riksdag och ämbetsverk! Där kan SÄPO göra skäl för sitt namn!

Hjälp mig skapa en arbetsgrupp för att återinföra en författningsdomstol i Sverige. Hör av dig till tu@tomsan.eu och berätta vad du tror att du kan bidra med. Alla krafter behövs för att rädda vårt vackra Sverige! Den som vill köpa mina nya böcker kan besöka min hemsida.

Skribent: Tommy Ulmnäs

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

  1. Heja Tommy !!!
    Perfekt skrivet !!!
    Allt är sant till 100 % .
    När man tror att ” Nu kan det inte bli värre ” –så–Jodå–det kan det !!
    Jag kunde inte ens föreställa mig att karlar utklädda till prostituerade kvinnor ansågs mycket lämpliga att läsa sagor för småbarn.

  2. Olof Palme tog bort tjänstemanna ansvaret och riksrätten samt skrev även in i vår grundlag att Sverige ska vara mångkulturellt. Så det är därför de kan ”härja fritt” , de behöver alltså inte stå till svars för vad de gör eller gjort. Fredrik Reinfeldt skrev in i vår grundlag 2010 att Sverige ska vara med i EU. Det är därför vi inte heller har något parti som aktivt är för ett Swexit .Vi har en mäktig finansfamilj som mer eller mindre styr allt i vårt land ”backstage”. Denna familj har sina tentakler inte bara i vårt land utom i väldigt många länder i världen. Vi har WEF som har sina möten i Davos som besöks av flera av våra politiker , myndigetspersoner och även kungligheter. Där har vi denna Klaus Schwab vars motto är : You dont own anything and you will be so happy. Bilderberggruppen som träffas varje år bakom lyckta dörrar som vår mäktiga finansfamillj bestämmer sedan vilka som får delta från Sverige. Senast var det Vattenfalls vd Anna Borg , Magdalena Andersson med flera. Så alla våra så kallade folkvalda partiledare/politiker är marionetter. Lägg då till alla avtal som Sverige gått med på. Som Barcelona avtalet, avtal med Muslimska Brödraskapet som är terrorklassat i bl.a Syrien , Ryssland, Saudi och så har vi FN avtalet Clobal Compact. Detta med dessa dragqueens och transgender , könsbyten är ett sätt att slå sönder kärnfamiljen . Att dragqueens vill läsa sagor för små barn är väldigt oseriöst och ett sätt att sexualisera barnen, Det förvinner barn och även vuxna som man aldrig återfinner. Det förekommer tyvärr en enorm barnsextrafficking och människohandel i världen där man får hoppas på att Sverige inte är inblandad i .

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter