Trump håller fast vid löftet om en snabb fredslösning

Donald Trump står fast vid att han kommer att nå en fredsuppgörelse mellan Ryssland och Ukraina på 24 timmar.

I en intervju med NBC News stod USA:s tidigare president, Donald Trump, fast vid löftet om att nå en snabb fred mellan Ukraina och Ryssland om han blir president. Trump uttryckte även uppskattning för att den ryske presidenten, Vladimir Putin, uttalat sig positivt om ambitionen att nå en fredsuppgörelse.

– Det fanns ingen [som var] tuffare än jag mot Ryssland. Och ändå kom jag överens med Putin. Låt mig säga dig, jag kom riktigt bra överens med honom. Och det är en bra sak, inte en dålig sak. Han har 1 700 kärnvapenmissiler. Och det har vi också, sade Trump i intervjun.

Men vad exakt han skulle göra för att få både Putin och Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, till förhandlingsbordet, ville Trump inte gå in på i intervju.

– Om jag berättar det, förlorar jag alla mina förhandlingskort. Jag menar, du kan inte riktigt säga exakt vad du kommer att göra. Men jag skulle säga vissa saker till Putin. Jag skulle säga vissa saker till Zelenskij.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Ja…vi får hoppas att USA:s väljare väljer Trump.

    Men för att skynda på fredsprocessen borde parterna vända sig med en vädjan till Frihets Nytts red. om förslag på medlare och förhandlare.
    Nej..jag skämtar inte –när man ser hur många förnuftiga och kloka som kommer till Nya Mässan och lägger samman dessa med forumets redaktion finns det inga tvivel om att problemet skulle kunna lösas. 🤩🎇😻

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter