3 nya personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare tre personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Förberedelserna för den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare fyra arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Peder Blohm Bokenhielm

Peder Blohm Bokenhielm har sin yrkesmässiga bakgrund inom fordonsindustrin, men är idag känd som samhällsdebattör och ordförande för Bränsleupproret, vilken han gick med i år 2018 när nätverket samlade cirka 2 000 personer.

Under Peders ordförandeskap har nätverket växt till att omfatta över 500 000 medlemmar, vilket gör det till en av de största missnöjesgrupperna i Sveriges historia.

Anders Steen

Anders Steen började sin politiska bana som kommunist och var väldigt aktiv i 68-vänstern tills han en dag började ifrågasätta grunderna hos kommunismen och insåg att en stor del av hans kamp var byggd på lögner. Den politiska banan drog därefter till höger.

Idag är Steen en pensionerad snickare i sjunde generationen och medverkar ibland som talare på olika evenemang.

Alexander Pohl

Alexander Pohl är en före detta bankir som jobbat för en av världens grönaste banker. Han slutade med bankjobbet när han insåg att dagens miljörörelse är ego-driven och korrupt, likaså de banker som finansierar kalaset.

Pohl har tidigare deltagit på Frihetsnytt i en intervju om när han fick chansen att träffa Greta Thunberg och protestera mot miljörörelsen.

Anders Steen, Peder Bokenhielm och Alexander Pohl kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Anders Steen, Peder Bokenhielm och Alexander Pohl kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

För att vara utställare på mässan trycker du på denna LÄNK.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:39:25

Peder Blohm Bokenhielm – Vintertal 2023

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter