AFA terroriserar Ungern – flera våldsdåd på kort tid

Insikt24 rapporterar att AFA under föregående vecka begått flera allvarliga våldsdåd i Ungern – inriktade på vad de anser är personer med avvikande åsikter. Ungern har under flera år varit befriade från politiskt våld och vänsterextremisterna har lyst med sin frånvaro. Att de nu terroriserar landets huvudstad är en del av AFA:s mycket medvetna och utstuderade strategi.

Under 12 års tid har Viktor Orbán varit premiärminister i Ungern. Hans ledarskap har präglats av traditionella värderingar, nationell suveränitet och ett tydligt ställningstagande för det ungerska folket.

Ungern har även utmärkt sig för att inte gå med på finanselitens agendor så som massmigration, HBTQ-främjande och kulturmarxism i skolan. Detta har gjort att Ungern under Orbáns ledarskap blivit en nagel i ögat på finanseliten och dess lakejer så som Antifascistisk Aktion, även kallat Antifa (AFA).

AFA genomfört flera våldsdåd

Det är Insikt24 som rapporterar att våldsdåden från vänsterextrema AFA plötsligt under förra veckan exploderat. Totalt fyra olika dåd ägde rum inom loppet av 1,5 dygn.

Det första dådet skedde under torsdagen när tre polska turister misshandlades av åtta maskerade vänsterextremister i Ungerns huvudstad Budapest. Det andra dådet skedde bara några timmar senare när en känd musiker anfölls av vänsterextremister på väg från en fotbollsmatch.

Det tredje dådet skedde under fredagen när en lokal butiksanställd misshandlades grovt av sju till åtta vänsterextremister. Det fjärde och allvarligaste dådet skedde strax efter när ett ungerskt par misshandlades med tillhyggen så grovt att de under tisdagsmorgonen fortfarande vårdas på sjukhus.

Speciell utredningsgrupp tillsattes och flera gripanden gjordes

Enligt Insikt24 tillsattes en speciell utredningsgrupp bestående av 24 poliser efter de mycket allvarliga våldsdåden och efter en kort tid kunde fyra vänsterextremister gripas.

Polisen höll en presskonferens under måndagen som Exakt24 bevakade i vilket de rapporterade att tre av de fyra gripna vänsterextremisterna är tyska medborgare. Att tre av fyra av de gripna är tyska medborgare pekar på att det är en påverkanskampanj. Enligt Insikt24 cirkulerar det uppgifter på sociala medier att flera vänsterextremister fortfarande är på fri fot och att dessa ska ha sitt ursprung från Grekland samt Italien.

Erik Almqvist, chefredaktör för Exakt24, pekar på en tydlig koppling mellan finanseliten, EU-kommisionen och de vänsterextrema elementen.

Erik Almqvist
Erik Almqvist. Foto: Frihetsnytt

– Under samma period som AFA:s klistermärken har börjat dyka upp i stan har såväl EU-kommissionen som USA trappat upp sitt krig mot den folkvalda, ungerska regeringen. De lägger idag stora resurser på vad de kallar för “det ungerska civilsamhället”, vilket i praktiken betyder professionella, politiska aktivistnätverk. Senast förra veckan meddelade USA att nya stora satsningar är på väg och den amerikanske ambassadören postar dagligen bilder i sociala medier från sina möten med ledare för olika vänsterradikala aktivistnätverk i Ungern – som i princip uteslutande finansieras från väst, oftast av amerikanska staten och George Soros nätverk Open Society, säger Almqvist till Insikt24.

Våldet är en del av AFA:s strategi

AFA är väl sammanflätat med finanseliten vilket tydligt visas på de ekonomiska bidrag som finanseliten ger till olika vänsterextrema grupper. George Soros har via olika stiftelser gett pengar till AFA, Expo och Black Lives Matter vilket Project Veritas avslöjat.

AFA:s strategi är att genom våld och hot om våld skrämma människor med avvikande åsikter till tystnad. På sin hemsida beskriver AFA tydligt vad de har för syfte. De vill inte att ”fascister” ska få ha några plattformar överhuvudtaget utan alla dessa ska angripas och de drar sig inte heller för att använda våld för att uppnå sitt mål. Med ”fascister” åsyftas alla som har annorlunda åsikter än AFA. AFA vill inte att folk med ”annorlunda” åsikter ska ha rätt till sina friheter. Rätt till att hyra lokal, demonstrera, hålla torgmöten, bedriva opinionsbildning eller på något annat sätt få ha friheten att uttrycka sig.

Syftet med AFA:s verksamhet är att skapa en stark rädsla för att tycka annorlunda. Strategin är väl beprövad och har bland annat använts av kommunisterna när de tagit makten runt omkring i världen. Kommunisterna såg till att skapa en skräck för att tycka annorlunda genom att förfölja politiska motståndare. Sovjetunionens första diktator, Vladimir Lenin, använde terror för att skapa rädsla som ett vapen mot oliktänkande när de mördade miljontals människor i sin kamp för kommunismen.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter