Den viktigaste dokumentären om covid – därför ska du se den

Inatt släpptes en ny dokumentärfilm som avslöjar det egentliga syftet med bland annat covid-vaccinet. En ledtråd: World Economic Forum (WEF) är inblandat. Detta kan vara den viktigaste dokumentären om covid, och Hans Erixon, expert på finanseliten och deras förehavanden, ger sitt omdöme om den.

De flesta av Frihetsnytts läsare är sannolikt välbekanta med tveksamheterna rörande vaccinet mot covid, samt World Economic Forums (WEF) förehavanden. Tack vare den rädsla som spreds, med hjälp av media, var det stora delar av befolkningarna över hela världen som godtog inskränkningar av viktiga fri- och rättigheter. När sedan det otestade vaccinet släpptes, drev etablissemanget på en rent aggressiv kampanj för att få folk att ta det.

Läkemedelsbolagen som varit drivande i att ta fram och saluföra vaccinet, såsom Pfizer och Moderna, tjänade stora pengar under pandemin och vars största ägare är de mäktiga investmentbolagen Blackrock och Vanguard.

Vad var syftet med vaccinet?

Men det kan ha rört sig om mer än bara pengar och social kontroll genom restriktioner. I dokumentären Final Days, som släpptes inatt klockan 23:00 (svensk tid), presenteras hur mRNA-vaccinet var tänkt att påverka det mänskliga DNA:t och skulle tjäna som ett experiment för hur man kan förändra den mänskliga genetiken.

Dokumentären berör ämnen som Frihetsnytt rapporterar om och vi har därför talat med Hans Erixon, som under flera år noggrant studerat WEF, om hans tankar och bedömning av dokumentären. Erixons uppfattning är att den i högsta grad bör ses och sammanfattar viktig information om både WEF och vaccinet.

Se intervjun ovan för Hans Erixons kommentarer om dokumentären.

Det är därefter upp till var och en att själv se dokumentären och bilda sig en egen uppfattning om dess innehåll. Dokumentären kan antingen ses nedan eller på Stew Peters Networks kanal på Rumble. Den som vill veta mer om Stew Peters arbete och eventuellt stödja det kan besöka hans hemsida.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter