Mikael Cromsjö: Så här lyckades jag skapa Vakenrörelsen

Scen 3 på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober gick under namnet ”Lösningsscenen”. Syftet var att presentera lösningar på de många problem som finns. En av de som framförde ett tal på scen 3 var Mikael Cromsjö.

Mikael Cromsjö är en av huvudkrafterna bakom Vakenrörelsen som är en av de rörelser som funnits längst i den alternativa sfären. På scenen berättade Mikael Cromsjö hur han lyckades att bygga rörelsen och vad han tror att framgångsfaktorerna är.

Mikael Cromsjö är självlärd programmerare och driver idag en egen IT-konsultverksamhet. Sin personliga resa började han för länge sedan där han bland annat intresserat sig för det zenbuddhistiska samfundet. Cromsjö är mest känd för att ha grundat vakenrörelsen som profilerar sig i frågor som frihet och rättvisa. 2004 grundade han vaken.se som av många räknas som en av av de plattformar som lade grunden till frihetsrörelsen.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter