Recension av Arne Weinz bok ”Perfekt storm”

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Arne Weinz talar om ”Perfekt storm” debutromanen i tetralogin Europasviten

Året 2027 hamnar Sverige för första gången på över 200 år i krig på hemmaplan. Muslimska brödraskapet har invaderat vårt land. Det enda motståndet består av organiserade motståndsfickor, även från många invandrade grupper som förfasas över den islamisering som skett i landet. Till och med ett antal kämpar med muslimsk identitet står på de anfallna svenskarnas sida.

I boken ”Perfekt storm” vill författaren Arne Weinz lyfta fram vilket oerhört starkt hot han anser att islam är och man kan se boken som både en profetia och en varningssignal för vad som kan komma att ske om vi inte agerar nu.

Han tar i boken även fram flera historiska konflikter mellan före detta jugoslaver såsom serber och kroater, kristna syrianer och araber, muslimska kurder och araber och turkar. Dessa grupper förenas ofta genom att de besitter det största hatet mot muslimer.

Del två i bokserien ”Landet som ingen ägde” handlar även den om kriget i Sverige.
Del 3 ”Skrivet i sten” handlar om aktuella fenomen som ”The Great Reset” och ”Agenda 2030”. Del 4 med arbetsnamnet ”2034”, med planerad utgivning våren 2023, kommer att innehålla många referenser till George Orwells bok ”1984”.

Perfekt Storm, Arne Weinz
Perfekt Storm, Arne Weinz

Köp Arne Weinz böcker här.

Vem är egentligen Arne Weinz?

Vill du veta mer om vem Arne Weinz är och hur hans historia ser ut? Tidigare har Arne varit hos Frihetsnytt på intervju där vi målade ett personporträtt av honom.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar