Drömmen om det goda samhället – Del 5: Pandemin

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Johan Nordquist presenterar i denna artikelserie vad som utgör det goda samhället, hur det ska uppnås och vad som står i vägen. I del 5 går han igenom corona-pandemin, krafterna som drev på utvecklingen, samt konsekvenserna av massvaccineringen.

Läs även del 1del 2del 3 och del 4.

Event 201, hur en global pandemi simulerades 2019. Skärmavbild: Youtube/ 
centerforhealthsecurity
Event 201, hur en global pandemi simulerades 2019. Skärmavbild: Youtube/ centerforhealthsecurity

Den 18 oktober 2019 hölls en konferens, Event 201, i New York. Arrangörer var World Economic Forum, The Bill & Melinda Gates Foundation och John Hopkins Center for Health Security. Det var en generalrepetition inför den planerade och kommande pandemin ”covid-19”.

Jag vill hävda att det inte var en pandemi, utan ett stort bedrägeri för att skrämma människor till att ta ett vaccin och kunna införa drastiska metoder som nedstängningar, utegångsförbud mötesförbud etc. Sjukhusen fick betalt för att registrera patienter med covid 19, samtidigt föste man ihop gamla och gav dem Midazolam, en livsavslutande drog, eller Remdesivir med samma effekt.

Helt enkelt massmord av äldre i stor skala, och alla som dog gjorde det på grund av covid-19 enligt falska läkarrapporter. Allt för att höja dödstalen på konstlad väg och därigenom skrämma människor till at ta vaccinet mot covid-19.

Hur kan jag säga att det inte var någon pandemi? Det vet ju alla att det var, eller? Var det en pandemi måste det ju avspeglas i det totala antalet döda oavsett dödsorsak, så kallad överdödlighet, annars är det ju en vanlig influensaepidemi.

Ingen överdödlighet

I Sverige var det ingen överdödlighet mellan januari – oktober jämfört med åren innan enligt officiell statistik från SCB för år 2020. I USA i en artikel från den 22 November 2020 i John Hopkins Newsletter av Genevieve Briand, assisterande programdirektör i Applied Economics Masters Degree Program vid John Hopkins Universitet, visar samma resultat.

Efter att ha insamlat data från CDC (Center for Disease Control) jämförde hon totala antalet döda från februari –september och kunde konstatera; ”Experter förväntade sig en procentuell ökning av antalet döda i äldre åldersgrupper. Men denna ökning kan inte ses i CDCs data. Faktiskt, den procentuella mängden dödsfall i alla åldersgrupper är tämligen lika med tidigare år”.

Ingen förhöjd överdödlighet under ’pandemiåret’2020! En jättebluff orsakad av Illuminatikulten påhejad av medlöparna i media, precis som med ’klimathotet’ och 9/11och det påföljande ’terrorhotet’. Allt konstruerat för att omforma samhället och åstadkomma en NWO med diktatoriska mandat, samtidigt som de själva tjänar gigantiskt med pengar medan alla övriga blir fattigare.

PCR-testet och Vaccinerna

Anthony Fauci. Foto: Wikipedia/ The White House from Washington, DC
Anthony Fauci. Foto: Wikipedia/ The White House from Washington, DC

Låt oss titta på det PCR-test som alla skulle ta, och som fabricerade alla covid-19 fall. Kary Mullis som uppfann testet, och fick nobelpriset för det 1993 sa: ”PCR testet ska inte, kan inte användas för att diagnostisera en infektionssjukdom”. Dessutom om man använder testet med att låta det gå igenom mer än ca 20 cykler, är resultaten värdelösa.

I de flesta fall användes mer än 40 cykler, vilket gör att vem som helst kan diagnostiseras med covid-19, utan att vara det minsta sjuk. Mullis dog väldigt lägligt, för Kulten, den 7 augusti 2019. Han hade ju lätt kunna avslöja deras bluff med PCR testet.

Han sade om Anthony Fauci att; ”Personer som Fauci går upp och talar om saker han inte har en aning om. Han vet inte någonting om någonting…han förstår inte medicin. Han borde inte vara i den position han är. …. Ni förstår, de människorna har en agenda , som inte är den vi vill att de ska ha…. De har en personlig agenda, de gör sina egna regler”

Vaccinet som hetsades fram

I svensk media uppmanas folk att fortsätta ta vaccinet, däribland i SVT den 21 december 2023. Skärmavbild: SVT
I svensk media uppmanas folk att fortsätta ta vaccinet, däribland i SVT den 21 december 2023. Skärmavbild: SVT

Att ett av syftena med covid-19 var att få oss att ta vaccinet som framtogs i all hast, sägs det, och blev ”nödgodkänt”’” då det inte fanns några andra läkemedel som var effektiva mot covid-19 har ju bevisats vara en stor lögn. Ivermectin som uppfanns 1975 och belönades med nobelpriset i medicin 2015, är fantastiskt verkningsfullt mot de symtom, influensaliknande, som covid-19 uppvisade.

Hydroxiklorokin är ett annat läkemedel som använts i 70 år mot malaria med stora framgångar och med få biverkningar. Gemensamt för dessa båda är att det är effektiva, billiga och ringa eller få biverkningar i behandlingen av covid-19. Alltså behövdes inte vaccinerna! Vad gjorde Kulten? Jo den förbjöd läkare att ge dessa läkemedel. De som motsatte sig, hånades, förtalades, sparkades med mera.

Medlöparna inom MSM ställde mangrant upp och piskade upp hysterin i vanlig ordning, så att vaccineringen av 8 miljarder människor kunde verkställas till ohyggliga kostnader. Ohyggliga vinster för andra! Inte bara en gång, utan 4, 5 ja 6 gånger skulle vi ta vaccinet, med katastrofala följder för ett stort flertal.

Allvarliga biverkningar

Biverkningarna är groteskt många enligt VAERS, lika många som alla övriga vacciner sammanlagt de senaste 15 åren, men nu bara under något år och då är det bara en bråkdel som anmäls till VAERS. Vi kan NU, tre år senare, konstatera stor överdödlighet och oroande låga födslotal, som myndigheterna vägrar undersöka och de medskyldiga inom MSM inte med ett ord vågar belysa sambandet med vaccinet.

Läkaren Pierre Kory sa dock nyligen (December 2023) i en intervju med Fox News; ”Vi måste besvara frågan: Varför har de mest hälsosamma i samhället, detta är unga arbetande människor, plötsligt börjat dö i en hastighet som vi aldrig tidigare sett? …. Vi har aldrig sett död i denna takt. Såvida vi inte skickar alla våra unga människor i krig, går det inte att förklara varför så många unga människor dör… Detta är större än covid.” 

I övrigt kan anföras att PCR testet beställdes i gigantiska mängder flera år i förväg och patent på viruset uppges vara flera år gammalt. Vidare, så finns det tydligen inte ett vetenskapligt peer reviewed (sv. ”likars granskning”) dokument som visar att covid-viruset existerar, då det inte är renodlat och isolerat och kan uppvisa Kochs Postulat som visar fyra kriterier som måste uppfyllas för att påvisa ett orsakssamband.

Agendan bakom pandemin

Det har skrivits mycket om detta, jag har här bara skrapat lite på ytan av den sanna omfattningen och konsekvenserna av detta gigantiska bedrägeri. I Sverige är Lars Bern en kunnig person att lyssna till. I övrigt kan jag hänvisa till Dr Tom Covan, Robert Malone, Andrew Kaufman, David Martin, Robert O. Young, Sherry Tenpenny, Michel Yeadon, Luc Montaggnier och Peter McCullough. Samtlig menar att vaccinet är skadligt och farligt och att hela ”pandemin” är en metod att påskynda inrättandet av en NWO.

Robert Malone (höger) intervjuas av Frihetsnytts Carl Lundström under Läkaruppropets konferens i Stockholm den 21 januari 2023. Foto: Frihetsnytt
Dr. Robert Malone (höger) intervjuas av Frihetsnytts Carl Lundström under Läkaruppropets konferens i Stockholm den 21 januari 2023. Foto: Frihetsnytt

Inte minst det senaste påbudet att överföra diktatorisk makt till WHO och dess ordförande, som Elsa Widding så förtjänstfullt uppmärksammat, och som Illuminatikultens lakejer, däribland socialminister Jakob Forssmed, gärna bidrar till, vittnar om hur genomkorrumperat vårt samhälle blivit.

Många kanske inte förstår att det går Illuminatikultens ärenden då de är ”nyttiga idioter” och de följer bara strömmen. Men det visar bara hur Kultens agenda genomsyrar hela samhället, till förfång och lidande för alla oss vanliga medborgare. Den totala censuren av alla avvikande åsikter och de brutala fördömanden av oliktänkande, som många läkare ändå vittnar om, är ett tydligt signum för Illuminatikultens grepp. 

Miljontals dödsfall – orsakade av vaccinet

I en studie i Correlation Research in the Public Interest, från den 17 september 2023, visar 4 forskare/läkare hur vaccinerna orsakat 17 miljoner dödsfall i 17 undersökta länder på södra halvklotet. Dessa länder motsvarar ca. 10% av jordens befolkning. Man kan undra vad den verkliga siffran för hela Jorden då blir? Tio gånger större, 170 miljoner?

Vad är sen de långsiktiga konsekvenserna av dessa vacciner? År inte detta ett folkmord? Var inte konsekvenser väl kända på förhand? Varför tystades alla som opponerade sig om detta inte var ett eftersträvansvärt resultat? ’Man kan bli sjuk för mindre’, om uttrycket tillåts!

Vad är egentligen dödligast: covid eller vaccinet mot det? Bild: Pixabay/ QuinceCreative
Vad är egentligen dödligast: covid eller vaccinet mot det? Bild: Pixabay/ QuinceCreative

Innebär inte detta att experter, som Matti Sällberg och de på folkhälsomyndigheten, är medskyldiga till detta? Vad ska man då inte säga om alla de självgoda, fega och okunniga medarbetare på SVT och övriga nyhetsmedia som aktivt låtit detta ske och piskade upp hysterin?

Förstår de verkligen inte att de har gott ONSKANS ärenden? Detta är djupt upprörande och jag håller alla inom MSM delvis ansvariga. Vi har, tyvärr, nog bara sett början på denna tragedi. Vi måste kräva att sanningen får komma fram!

Lärdomen av detta måste bli: LITA INTE PÅ MEDIA, sök egen kunskap! Jag har ovan nämnt några som vågat gå emot narrativet och som har både kunskap och integritet, fråga och ställ krav på saklig information, dokumentera vem som vill att ni ska göra något, använd alternativ media, men framför allt låt er inte skrämmas! Skrämda människor är lätta att manipulera!

Skribent: Johan Nordquist

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter