Enorma nedskärningar på TV4

Ytterligare en av etablissemangsmedian tvingas skära ned på personalstyrkan, när man inte får ekonomin att gå ihop. Den här gången är det Bonnierägda TV4.

100 av TV4:s 800 tjänster försvinner. Detta är en del av ett massivt sparpaket, då man måste skära ned rejält på kanalen, rapporterar TT.

Bland de som försvinner är de så kallade ”hälsoprofilerna”, hälsocoachen Shirin Djavidi, naprapaten Jonas Paradian och den före detta boxaren Mikaela Lauren. Dessa har haft en plats i ”Nyhetsmorgon”, men kommer inte att bli kvar där, rapporterar Aftonbladet.

TV4 är den senaste i raden av etablissemangsmedia som får skära ned. Frihetsnytt har tidigare rapporterat om de stora besparingar som SVT måste göra, samt de stora förluster som Expressen och Schibsted, ägare av Aftonbladet och Svenska Dagbladet, gått med.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

  • Nja, men hoppas att Public Servis börjar förstå, att det finns ”två sidor av ett mynt”. De måste TVINGAS rapportera även sånt, som inte är PK. En rejäl neddragning, inte bara av TV4, utan även av SVT/SR är ett MÅSTE.!!

   Sen måste det till en ombildning från stiftelse till annat ägande, så vi svenskar verkligen kan få insyn i vårt eget bolag!

 1. Mainstream media med sina reportrar och analytiker har bevisat sig som löjeväckande och inkompetenta, med en allvarlig brist på reflektion och kritiskt tänkande. De spottar ur sig de mest häpnadsväckande anklagelser, baserat på deras hat och förutfattade uppfattningar, utan tillstymmelse till bevis. Detta är hat-propaganda. Se den senaste rapporteringen om Prigozhins
  flygkrasch som exempel. Slutsats; det var Putin eftersom han är en skurk och detta bevisar att han är en ond människa, en skurk.
  Jämför med The Durans analys med Alexander Mercouris och Alex Christoforous, som du hittar på Rumble och Bitchute. Där de resonerar för och emot och nämner 7-8 seriösa möjliga förklaringar till vilka som kan ligga bakom.

  Att vi ska behöva bli utsatta för sådant dravel som TV4 och SVT överöser oss med, är en skam för en ”upplyst demokrati” med mänskliga rättigheter som rättesnöre. Speciellt SVT har ju ett ansvar att vara korrekta mot oss eftersom vi, skattebetalare, är de som betalar dem, de ska ju tjäna folket, inte vilseleda oss.

 2. Det är svårt att inte jubla hur illa det än kan drabba vissa privat .. det är nu när etablissemangsmedia måste skära ner som Alternativmedia skall komma samman till en enad kraft .. jag kuppar nyheten med att pusha för videokrönikan om en gemensam plattform för Alternativmedia utan att de behöver ge upp eller förändra sina pågående verksamheter alls .. jag har lösningen för den som är redo att ta upp fighten på riktigt https://frihetsnytt.se/kronika-jan-berger-en-gemensam-medieplattform/

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter