Nyhetsanalysen – dygnets viktigaste nyheter

Nyhetsanalysen tar upp de senaste två dygnens största nyheter på Frihetsnytt. Vad handlar den största rättegången i Sveriges historia om? Varför tänker Elon Musk stämma ADL, motsvarigheten till Expo i USA? Hur ser svenskarna på politikernas krypande för Turkiet? Och vad är det för skandal som Ukrainas nye försvarsminister är inblandad i? Detta är några av de frågor som besvaras i dagens nyhetsanalys.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Jag hoppas att någon till sist stämmer expo. !!
    Hör på radio att det är demonstration i Helsingfors ” mot rasism” . Det är ngt tjat om Sannfinländarna skulle sagt något som inte passar.
    Numera går jag igång och blir rasande bara jag hör ordet ” antirasism ” och ” rasism ” ….jag önskar att jag hade en vattenkanon och bara vräka iskallt vatten över såna dårar.
    Jag är fortfarande upprörd över polis Lisa S. som gråtande höjde näven i kommunisthälsning vid banditgruppen ”blm” höll möte på Sergels Torg.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter