RFSL bjuder in till transkollo för barn

Den extrema sexuella lobbyorganisationen RFSL och föreningen Transammans bjuder in barn mellan noll till tolv år på transkollo den 2-4 juni i Linköping. De välkomnar ”transpersoner” eller barn som ”funderar kring könsidentitet” till lägret. Tre hela dagar i ett vackert sommarsverige har RFSL och Transammans på sig för att plantera in frön av tvivel i de små och få dem att tro att kärnfamiljer bara är förlegat gammalt trams.

Lägret som kommer att pågå från fredag till söndag denna vecka riktar sig alltså till barn som är max 12 år gamla. Det finns ingen nedre åldersgräns. På lägret ska det hållas föreläsningar, pysslas i workshops och talas om könsidentitet. Allt på temat trans och förvirringen kring detta, som organisationer likt RFSL, har betalt av staten för att skapa. RFSL har dock inte bara skapande av förvirring och tvivel på sin agenda. Nej då, de ägnar också mycket kraft åt att lära barn att den traditionella kärnfamiljen inte är någonting eftersträvansvärt.

”Lägren riktar sig till dig som är transperson eller funderar kring din könsidentitet och är max 12 år (vi har ingen undre åldersgräns). Sökande från hela landet är välkomna! Du får ta med dig en vuxen som du litar på.
Lägren är fulla av spännande aktiviteter! Bland annat föreläsningar och workshops kring trans, information och stöd till alla närstående, och en massa kul som lek, pyssel och disco”, skriver RFSL på sin hemsida.

Barnen får alltså ta med sig en vuxen, men måste dock inte.

Skapat för sexualisering och förvirring

”Transammans” och RFSL ungdom är det som arrangerar detta obskyra event, som är återkommande sedan flera år, för att sexualisera barn och skapa en förvirring kring ämnet sexualitet. Det är en aktiv strategi som förs över stora delar av västvärlden, att driva barn i en onaturlig riktning och från ingenstans få dem att börja ifrågasätta sin naturliga, och kommande, sexualitet. För övrigt är det alldeles för tidigt att ens ta upp ämnet med barn som inte ens kommit upp i tonåren.

Sagostund med dragqueens på Dramatiska teatern. Foto: Christian Peterson

Förvirringen kring den egna sexuella läggningen slår rekord enligt uppgifter från den amerikanska folkhälsomyndigheten. Nära 25 procent av USA:s gymnasieelever i åldrar mellan 14-18 år, identifierar sig som något annat än heterosexuella – en chockerande siffra som är mer än dubblerad sedan 2015.

Frihetsnytt och många andra medier har återkommande tagit upp problemet med denna agenda, som om det inte vore illa nog, drivs av skattemedel. På senare tid har det varit väldigt mycket på tapeten med dragqueens som uppträtt på bland annat den anrika Dramatiska teatern i Stockholm och sagoläsningar runt om i landet för små barn.

Bland annat har YouTube-profilen Aida Reva tagit upp ämnet i ett flertal filmer och så även i denna intervju.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter