Så driver WEF igenom sexuell propaganda på marknaden

Den senaste tidens ställningstaganden för politisk korrekthet hos flera företag, som slutat i bojkotter och katastrofförluster, har inte enbart med politisk aktivism att göra. Det visar sig drivas på från hög ort inom finanseliten, nämligen World Economic Forum (WEF). Hans Erixon, som länge studerat WEF, kommenterar avslöjandet.

Det har sannolikt inte gått Frihetsnytts läsare förbi att flera storföretag, med säte i USA, gett sig in i stora kampanjer där de tagit ställning för politiskt korrekta åsikter, som framförallt rör pride och HBTQ, inte sällan riktat till barn. Bland annat ingick ölproducenten Anheuser-Busch, som tillverkar Bud Light och Budweiser, ett samarbete med den transsexuella influeraren Dylan Mulvaney, där budskapet rörde just transsexualitet. Resultatet blev en omfattande bojkott som orsakat katastrofsiffror för bolagets försäljning.

Nu visar det sig att det inte nödvändigtvis handlar om politisk aktivism eller övertygelse från företagens sida, utan på grund av påtryckningar från investmentbolag som äger stora andelar. Detta avslöjar en före detta chef på Anheuser-Busch, Anson Frericks, för Fox News.

Intressant nog är de två bolag som nämns, nämligen Blackrock och Vanguard, två bolag som utgör de största ägarna (tillsammans med Statestreet) inom både vapen– och läkemedelsindustrin. De är även djupt involverade i World Economic Forum (WEF).

Genom sitt stora ägandeskap kan de driva igenom en agenda, som kommer från högsta ort inom WEF.

Hans Erixon, som länge studerat WEF och vid ett flertal tillfällen deltagit i Frihetsnytts program om finanseliten, berättar om hur denna makt och agenda drivs igenom gentemot företagen.

Se intervjun ovan!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter