Med historiens hjälp blir du säkrare i dig själv

Den senaste tiden har flera stora fynd gjorts som kastar ljus över Sveriges och Nordens äldre historia, både enorma hällristningar, vapensmedjor och till och med mytomspunna vikingastäder. Knyaz Rikard, som skapar skulpturer av de gamla hällristningarna, kommenterar den positiva utvecklingen.

Frihetsnytt har den senaste tiden kunnat rapportera om flera glädjande upptäckter som kan kasta ljus över Sveriges historia, däribland 2000-talets största hällristningsfynd, en stor järnåldersgård med fynd som kan jämföras med den rika skatten i engelska Sutton Hoo, den mytomspunna vikingastaden Jomsborg kan ha hittats, samt träskulpturer från vraket efter regalskeppet Äpplet, som kan ge en kompletterande bild av svenska skepp från 1600-talet.

Skulptören Knyaz Rikard, som har skapat skulpturerna som kan köpas i Frihetsnytts webbutik och har skrivit flera böcker som rör äldre nordisk historia, är väldigt positiv till nyheterna och ser en stark känsla för historien och det förflutna som en av de viktigaste faktorerna för att folk ska kunna stärka sig själva.

Det är ju en härlig period, det är en härlig tid, man ser att fler och fler människor får upp ögonen för vår historia. Det är en del i att kunna bli säkrare i sig själv. Att kunna veta var man befinner sig någonstans.

Att makten försöker förvanska och manipulera historien, vilket sker på universitetet i Cambridge där man hävdar att anglosaxarna inte existerat som folk, ser Knyaz även som ett tecken i tiden och visar på att makten är desperat.

Jag tror att det här är en del utav desperationen. Den här globalistiska tendensen. Globalismen är på väg att braka ihop, riktigt rejält.

Se hela intervjun ovan!

Nedan är några av de skulpturer som Knyaz skapat och kan beställas i webbutiken.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter